Spor

Ana Sayfa Forum Gündem Spor Arenadaki maç ikisine de yaramadı

Arenadaki maç ikisine de yaramadı

  • Serkan Aktin
    Serkan Aktin
    dunyadinleri.com/serkan
    buradaydı
    Cinsiyet : Bay
    Şehir : DiğerYerler
    Meslek : İşletmeci
    Giriş : 317
  • Yazan : Serkan Aktin Tarih : Kategori : Spor Cevaplar : 3 Okunma : 2701 Beğeniler : 0
    Arenadaki maç ikisine de yaramadı

    Arena'daki maç ikisine de yaramadı

    Dün 21:57 ÇarşambaSpor Toto Süper Final 4. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Trabzonspor kozlarını Türk Telekom Arena'da paylaştı.

    Süper Final'de lider Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı "final" maçı öncesi, sarı lacivertli ekiple tarihi bir çekişme içinde olan Trabzonspor'a TT Arena'da takıldı.. İnönü'de Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe liderlik şansı yakaladı..


    MAÇTAN DAKİKALARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ



    Maç boyunca iki ekip de net pozisyonlar yakalarken golcü oyuncular suskun kalınca mücadele 0-0'lık beraberlikle sona erdi. Sarı kırmızılı ekip Süper Final serisinde evinde oynadığı ilk maçta Fenerbahçe'ye 2-1 yenilmişti. Trabzonspor ile de 0-0 berabere kalan Galatasaray Süper Final maçlarında evinde henüz galibiyetle tanışamadı.

    Konuk Trabzonspor zorlu deplasmanda Burak Yılmaz'la önemli pozisyonları değerlendiremezken sarı kırmızılı kaleci Fernando Muslera başarılı kurtarışlara imza attı. Ev sahibi Galatasaray'da ise Necati Ateş net fırsatlardan eli boş dönerken teknik direktör Fatih Terim'in değişiklikleri galibiyeti getirmeye yeterli olmadı.

    Bu sonucun ardından Galatasaray 46 puanda kalırken Perşembe günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 3 oldu. Trabzonspor ise 32 puanla 3. sıradaki yerini korudu. Sarı kırmızılı ekip hafta sonu kendi evinde Beşiktaş ile karşılaşırken sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

    Deneme

    BURAK GERİ DÖNDÜ

    Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında Trabzonspor'u konuk eden Galatasaray'ın ilk 11'inde değişiklik olmadı.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın son yaptığı Fenerahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarının ilk 11'inde bir değişiklik yapmayarak, aynı oyuncuları Trabzonspor'la yapılan ikinci maçta da sahaya sürdü.Trabzonspor'da ise 15 Nisan'da oynanan Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olan Burak Yılmaz, 2 maç sonra Galatasaray ile deplasmanda yaptıkları maçta takımdaki yerini yeniden aldı.

    (SAYGILARIMLA)

    İmza

    GELEÇEĞİN İMPARATORLUKLARI AKLINI KULLANALARA AİT OLACAKTIR .

Evet bu sonuç bize yaradı diye biliriz şampiyonluk…

kim ne derse desin sarı larcivet şampiyon galatasa…

Gönülerin tek şampiyonu biz böylede seviyoruz FENE…