Bilim - Sağlık

Ana Sayfa Haberler Bilim - Sağlık Bermuda Şeytan Üçgeninde Uzay Gemisi Enkazı

Bermuda Şeytan Üçgeninde Uzay Gemisi Enkazı

Bermuda Şeytan Üçgeninde Uzay Gemisi Enkazı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Bilim - Sağlık Yorumlar : 0 Okunma : 3344 Beğen : 0

Keşiflerinde eski bir NASA astronotunun gizli haritalarını kullanan kâşif ve hazine avcısı Darrel Miklos, Bermuda Şeytan Üçgeni’nde bulduğu eski enkazın, ‘bir uzay gemisine’ ait olduğunu iddia etti.

Belgesel kanalı Discovery Channel’da programları yayınlanan ünlü kâşif ve hazine avcısı Darrel Miklos’un Bermuda Şeytan Üçgeni’nde bulduğu eski bir gemi enkazı, ciddi bir tartışmaya yol açtı. Bu enkazın, binlerce yıl önce Dünya’ya gelen bir uzay gemisine ait olduğunu iddia eden Miklos’un ekibindeki jeofizikçiler de geminin üzerini kaplayan mercanın en az 5 bin yaşında olduğunu ileri sürdüler. Araştırmalarında ABD Uzay ve Havacılık Kurumu NASA’nın efsanevi astronotlarından Gordon Cooper’ın gizli haritalarını kullanan Miklos’un bulduğu devasa enkazın çapı neredeyse iki futbol sahası uzunluğunda. Bermuda Şeytan Üçgeni, geçmişte çok sayıda geminin kaybolduğu ‘gizemli bir bölge’ olarak biliniyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler