Bilim - Sağlık

Ana Sayfa Haberler Bilim - Sağlık Facebook artık paralı olacak

Facebook artık paralı olacak

Facebook artık paralı olacak
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Bilim - Sağlık Yorumlar : 0 Okunma : 2784 Beğen : 0


900 milyona yakın üyesiyle dünyanın bir numaralı sosyal ağ portalı olan Facebook, reklam gelirlerinden tatmin olmamış olacak ki bu kez de yeni bir servisini bu kez ücretli olarak kullanıcılarına sunacak.

Facebook'da ileti paylaşan kullanıcıları hedef alan bu özellik sayesinde kullanıcılar, bedelini ödediği herhangi bir iletiyi tüm arkadaşlarının görebilmesini sağlayacak. Normal şartlarda paylaşılan bir ileti kullanıcının tüm arkadaşlarına ulaşmıyor ve bu özellik ile arkadaş listesinin tamamı paylaşılan içerikten haberdar olacak. Bu özellikten faydalanacak kullanıcıların hangi tutarda ödeme yapacağı ise henüz belli değil. (Hürriyet)

Ancak bu değişimle birlikte bazı sakıncalar da ortaya çıkıyor. Özellikle spam türü paylaşımların bu özellik ile herkesin anasayfasına düşme ihtimali kullancıları kaygılandırıyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler