Genel Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Genel Dini Haberler Büyü bebeği kullanarak beş kadını fuhuşa zorladı

Büyü bebeği kullanarak beş kadını fuhuşa zorladı

Büyü bebeği kullanarak beş kadını fuhuşa zorladı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 1643 Beğen : 0

Londra'da yaşayan bir İngiliz hemşirenin, büyü bebeği (vudu) kullanarak kontrol altına aldığını iddia ettiği 5 Nijeryalı kadını fuhuş yapması için Almanya'ya göndermeye çalıştığı öğrenildi.

'AŞAĞILIK BİR SUÇ'

Yargıç Richard Bond, Liberya doğumlu hemşire Josephine Iyamu'nun 'aşağılık' bir suç işlediğini belirterek, beş kurbanının hayatlarını korkuyla geçirmesine sebep olmasından ötürü suçlu bulunduğunu söyledi.

Kadınların Kuzey Afrika ve Akdeniz'den İtalya'ya yolculuk yapmak zorunda kaldıkları için 'gerçek ve önemli' bir ölüm riskiyle karşı karşıya kaldıkları belirtildi.

'İNSAN TİCARETİ İĞRENÇ BİR SUÇTUR'

Yargıç Bond, "İnsan ticareti iğrenç bir suçtur. Mahkemeler, bu aşağılık ticarete katılanları caydırmak için meseleyi her zaman ciddi biçimde ele almalıdır" dedi ve "Kurbanlarınızın beşi, İtalya'da bir kampa sokulmadan önce, bulundukları tekneden kurtarılmak zorunda kaldı. Siz ise potansiyel tehlikeleri biliyordunuz ancak hiç umursamadınız" ifadelerini kullandı.

​51 yaşındaki Iyamu, İngiltere'nin merkezindeki Birmingham Kraliyet Mahkemesi'nde modern kölelik eyleminde bulunmaktan ötürü suçlu bulundu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler