Genel Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Genel Dini Haberler Cemevi’ne polis görünümlü tehdit

Cemevi’ne polis görünümlü tehdit

Cemevi’ne polis görünümlü tehdit
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2773 Beğen : 0

İstanbul Pendik’te bulunan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Şubesi’ne dün gece saat 23.00 civarında gelen ve polis olduklarını söyleyen iki genç içeride bulunan kadın yöneticiyi ve gece bekçisini tehdit etti.

"Polisiz" diyen iki kişi "Burası cemevi mi?" sorusunu yöneltip "evet" cevabını alınca "Cemevi’nde ne yapıyorsunuz? Siz günahkarsınız! Sizi kesmemiz gerekir!" diyerek tehditler savurdu. Kadın yöneticinin bağırarak arka kapıda bekleyen diğer yöneticilerden yardım istemesi üzerine içinde başka kişilerin de bulunduğu araca binerek kaçtılar.

Konu hakkında bilgi veren PSAKD Genel Baskanı Kemal Bülbül, “Aracın plakası, markası ve rengi dernek yöneticilerimiz tarafından alınmıştır. Ancak yapılan plaka sorgusunda, böyle bir plakaya rastlanmamıştır. Pendik polis karakolunda gerekli işlemleri yapıldı ve şikayetçi olundu” dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler