Genel Dini Haberler

Cennetin var olduğunu kanıtladı!

Cennetin var olduğunu kanıtladı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3438 Beğen : 0

Yakın zamana kadar ölümden sonraki hayatı reddeden seçkin bir bilimadamı yaşadığı bir deneyimden sonra cennetin varlığına inanmaya başladı.

Harvard'da eğitim görmüş beyin cerrahı Dr. Eben Alexander 2008 yılında 7 gün komada kaldı. Hasta olduğu süre zarfında beynin düşünceleri ve duyguları kontrol eden kısmının kapandığını bu süreçte farklı bir şey deneyimlediğini belirtiyor.

Dr Alexander komadayken pembe bulutlar arasında mavi gözlü güzel bir kadınla tanıştığını söylüyor.


"Kuşlar, melekler de söz konusu ama dünyada bildiğimiz formunda değil. Çok daha gelişmiş bir formda!" diye sözlerine devam eden Dr. Alexander aynı zamanda yukardan kendine doğru adeta teninde hissedebildiği bir ilahi müzik geldiğini söylüyor.

Şöyle devam ediyor bilim adamı: : "Ne kadar inanılmaz olduğunu biliyorum. Eskiden olsa biir doktor dahibana böyle bir şey söylese ben de inanamazdım. Yaşadığım şey, hayal olmaktan çok uzak hatta hayatımda yaşadığım en gerçek olaydı. Evlendiğim günden hatta iki oğlumun doğumundan bile gerçek. Beyin cerrahı olarak en değerli kurumlarda onlarca yıl çalıştım."

Aelander sözlerini şöyle bitiriyor: "Biliyorum çoğu meslektaşım benim gibi beynin ve korteksteki bazı bölümlerin bilinci kontrol ettiğini ve duygudan uzak bir evrende yaşadığımıza inanıyor. Ancak bu yaşadığım şey tüm bu teoriyi yıktı."



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler