Genel Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Genel Dini Haberler Çinde Falun Gong İnanırlarına Baskılar Devam Ediyor

Çinde Falun Gong İnanırlarına Baskılar Devam Ediyor

Çinde Falun Gong İnanırlarına Baskılar Devam Ediyor
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2494 Beğen : 0

Shandong Eyaleti, Jinan Şehrinden üç Falun Gong uygulayıcısı, Licheng Bölgesindeki Zhonggong Karakolundan memurlar tarafından tutuklandı ve gözaltına alındı. Diğerleri hala gözaltı merkezinde tutulurken biri, Çin Yeni Yılı öncesinde serbest bırakıldı. Polis davaları Licheng Bölge Savcılığına gönderdi.

Tutuklanan Uygulayıcılar

Yaklaşık 60 yaşındaki Bay Xu Yanjiang, Jinan, Licheng Bölgesi, Xinglong 3 Nolu Köyündendir. O, Yangguangshuncheng Topluluğu yakınındaki kiralık evinde tutuklandı. Polis memurları ayrıca Fulu motorlu aracını da aldı. Bay Xu halen Jinan Jigang Gözaltı Merkezinde gözaltında tutulmaktadır.

Bayan Chai Diyun (52 yaşında), Xinglong No.1 Köyünde tutuklandı ve evi basıldı. O halen Zhonggong Gözaltı Merkezinde tutulmaktadır.

Oğlu ve diğer akrabaları serbest bırakılmasını talep etmek için gözaltı merkezine gitti, ama gardiyanlar Bayan Chai’yi görmelerine izin vermedi. Gözaltı merkezi yetkilileri onlara 35 gün sonra duruşmaya kadar onu görmeye izin verilmeyeceğini söyledi.

Bayan Liu Xinmei, tutuklandı ve Jinan’daki Zhonggong Gözaltı Merkezinde gözaltına alındı. O, Çin Yeni Yılı öncesinde serbest bırakıldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler