Genel Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Genel Dini Haberler 'Esrar yakalatmama duası' işe yaramadı

'Esrar yakalatmama duası' işe yaramadı

'Esrar yakalatmama duası' işe yaramadı
Yazan : Bilgin Uzum Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2962 Beğen : 0

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Van'dan batı illerine uyuşturucu gönderileceği bilgisine ulaştı. Çalışma kapsamında ekipler, S.Ç yönetimindeki minibüs ile L.B yönetimindeki aracı, Van-Erciş karayolunda durdurdu.

Dedektör köpekleri “Mirko” ve “Cesur”un da yardımıyla yapılan aramada, minibüsün gizli bölmelerine yerleştirilen 136 kilo toz esrar ele geçirildi. Aramada, esrar paketleri arasına konulan muska ile “koruma duası, arabaya bırak” yazılı kağıda sarılı bir kilit bulundu.

Zanlılar, Emniyet Müdürlüğündeki sorguları sırasında, “Dini bilgisi kuvvetli olan bir kişiye giderek, özel eşyalarımızı korumak için muska yapmasını istedik. Eşyalarımızı bizden başka kimsenin görmemesi için de bir kilide okuttuk. Muskayı ve kilidi, taşıdığımız uyuşturucunun yakalanmaması için kullandık” diye ifade verdiği öğrenildi.

Zanlıların ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı genişleten ekipler, yakalanan uyuşturucu ile bağlantılı olduğu belirtilen H.A., C.A. ve S.Ç.'yi de gözaltına aldı. (aa)




Yazar Hakkında

  • Bilgin Uzum

    Bilgin Uzum

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler