Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem 4 çocuk annesi uyuşturucu bağımlısı

4 çocuk annesi uyuşturucu bağımlısı

4 çocuk annesi uyuşturucu bağımlısı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2314 Beğen : 0

Adana’da uyuşturucu bağımlısı bir kadın, sokak ortasında sinir krizi geçirerek “Tedavi olmak istiyorum. Ne olur yardım edin” diye bağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kadını tedavi için hastaneye götürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Gaziantep’ten sabah saatlerinde yola çıkarak otobüsle Adana’ya gelen evli ve 4 çocuk annesi Hülya S. (32), burada sinir krizi geçirerek bağırmaya başladı.

ekran-resmi-2012-07-06,-10.07.11-am.png

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Hülya S.’nin “Tedavi olmak istiyorum. Ne olur yardım edin” diye bağırışlarını duyan esnaf durumu polise bildirdi. İhbar üzerine kadının yanına gelen ekipler, kriz geçiren kadına sigara vererek sakinleştirmeye çalıştı.

ekran-resmi-2012-07-06,-10.06.57-am.png

Bir süre ağlayan kadın, daha sonra karakol ekiplerince tedavi için Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler