Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem 7 ülkede yasaklandı!

7 ülkede yasaklandı!

7 ülkede yasaklandı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2082 Beğen : 0

Azealia Banks kışkırtıcı şarkı sözleri ve Twitter'daki söz düellolarıyla, kadın rap'çiler arasında fark yaratmaya devam ediyor. Daha önce biseksüel olduğunu açıklayan Azealia, bu kez de kapak olduğu ünlü Dazed & Confused dergisiyle adından söz ettiriyor.

Dazed & Confused’un Azealia’lı Eylül 2012 kapağı tam yedi ülkenin sınırını geçemedi. Azealia’nın pembe bir prezervatifi üflerken çekilmiş karesiyle birlikte "Azealia Banks Blows Up" yazan kapak çekimi Sharif Hamza'ya ait.

Dergiye samimi açıklamalar yapan 21 yaşındaki şarkıcı, henüz 2 yaşındayken babasını pankreas kanseri nedeniyle kaybetmiş. Sonra ise annesinin ona uyguladığı fiziksel ve mental şiddete maruz kalmış. Bu yüzden de 14 yaşındayken ablasıyla birlikte yaşamak için evden ayrılmış.

Erkekler ve cinsellikle ilgili merakının da küçükken başladığını cesurca anlatan Azealia Banks, annesi onunla ilgilenmediği için ona 'hayır' diyecek kimsenin olmadığını da itiraf etti.

Dazed & Confused’un Azealia’lı kapağı, Singapur, Dubai, Malta, İsviçre, Hindistan ve Tayland'da yasaklandı.(posta)



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler