Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem ABD Başkan yardımcısından cami ziyareti

ABD Başkan yardımcısından cami ziyareti

ABD Başkan yardımcısından cami ziyareti
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 1504 Beğen : 0

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence eşi ve kızlarıyla birlikte Endonezya'daki İstiklal Camii'ni ziyaret etti. Endonezya'ya giden ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in duraklarından biri, Güney Asya'nın en büyük camisi oldu. Pence, eşi ve kızlarının İstiklal Camii'ni ziyaretinde çekilen çok sayıda fotoğrafı, uluslararası haber ajansları dünyaya servis etti. Ziyarette Karen Pence ile kızları Charlotte ve Audrey'in başlarını örttüğü görüldü.

Camide dua eden Pence, ülkedeki İslam'ın açıkça dünyaya ilham verdiğini söyledi. ABD Başkan Yardımcısı'na göre, İslam bütünleştirici, ayrıştırıcı değil.

ABD Başkanı Donald Trump'ın yedi Müslüman ülkeye getirdiği vize yasağı ve İslam karşıtlığını yumuşatmayı hedefleyen Pence, Washington yönetiminin radikal teröristleri ayırdığını vurguladı. Başkan Yardımcısı Pence, bütün insanlığın karşısındaki en büyük tehditlerden birinin radikal terörizmin yükselmesi ve yayılması olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcısı Pence, Yahudilere ve Siyonizme bağlılıkları ile bilinen Evangelist bir Hristiyan.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler