Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Ahmedi’nin jesti mollaları kızdırdı

Ahmedi’nin jesti mollaları kızdırdı

Ahmedi’nin jesti mollaları kızdırdı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2440 Beğen : 0

Kadınlarla el bile sıkışmayan birçok İranlı yetkilinin aksine Ahmedinejad’ın Chavez’in annesi Elena Frias’ı kucaklayarak teselli etmeye çalışması dikkat çekmişti. Milletvekili Muhammed Dehgan, Ahmedinejad’ın bu hareketinin İslami kurallara aykırı olduğunu söyledi. Ülkenin dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’e yakın isimlerden Deghan, din adamlarına da Ahmedinejad’ı kınama çağrısı yaptı. 2009’daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ahmedinejad’ı destekleyen eski milletvekili Hüccetülislam Muhammed Tagi Rahbar ise cumhurbaşkanının cenaze töreninde fazla duygusallaşıp “kontrolünü kaybettiğini” belirtti.

HZ. İSA VE MEHDİ’YE ATIF

Ahmedinejad’ın “Chavez, Hz. İsa ve Mehdi ile beraber tekrar yeryüzüne dönecek” şeklindeki sözleri de tepkilere neden olmuştu. İranlı din adamları, Ahmedinejad’a, “dini konularda daha fazla okumasını” tavsiye etmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler