Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem 'AK Parti ile birleşmeye hazırız'

'AK Parti ile birleşmeye hazırız'

'AK Parti ile birleşmeye hazırız'
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2126 Beğen : 0

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Has Parti lideri Numan Kurtulmuş ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmenin Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye için güzel projeler üreten herkese sonuna kadar destek vereceğiz" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN TÜRKİYE'DİR"

hürhaber.com'a konuşan Destici "Diğer siyasi partilerimiz ile MHP dahil, işbirliği yapabiliriz. Önemli olan Türkiye'dir. Bizler bu ülkeye sevdalıyız. Ülke menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmaya hazırız" dedi.

"ASILSIZ HABERLER YAPILDI"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bazı internet haber portallarının bu tür bir teklif gelmesi halinde olumsuz bakacakları yönündeki iddiaların da asılsız olduğunu kaydederek; "Bazı internet sitelerinde birleşmeye sıcak bakmadığımız yönünde asılsız haberler yapıldı. Bu bilgiler tamamen asılsızdır" ifadelerine yer verdi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler