Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Bakan tarikat şeyhinin elini öptü

Bakan tarikat şeyhinin elini öptü

Bakan tarikat şeyhinin elini öptü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2487 Beğen : 0

Eski MİT’çi Mehmet Eymür’e yakınlığıyla bilinen “son.tv” adlı internet sitesi, Bağış’ın, İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nu ziyaret ettiğini yazdı. Site, Bağış’ın Ustaosmanoğlu'nun önünde eğilmiş bir fotoğrafını da yayınladı.

Sitenin haberine göre; ziyaret Mahmut Hoca’nın Çavuşbaşı’nda evinde gerçekleşti. Eve giden Bağış, burada uzun süre burada kaldı. Ustaosmanoğlu’nu ziyaret eden, kendisiyle güncel ve siyasi konularda sohbet ettiğini aktaran cemaat üyeleri, Bağış’ın ziyaret sebebinin hayır duası olmak olduğu kaydedildi.

Sitenin muhabirine ziyaret ayrıntısı hakkında bilgi veren cemaat üyeleri, Egemen Bağış’ın Mahmut Ustaosmanoğlu’nun elini öptüğünü ve “Allah sizi başımızdan eksik etmesin! Hayır duanızı almaya geldik. Başbakanımız Tayyip Bey’e de çok dua edin efendim! Kendisi çok çalışıyor. Onunla da çok uğraşıyorlar ama güzel şeyler oluyor inşallah” dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler