Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Baraj patlamasında 1 ölü, 10 kayıp

Baraj patlamasında 1 ölü, 10 kayıp

Baraj patlamasında 1 ölü, 10 kayıp
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2207 Beğen : 0

Kozan ilçesindeki Gökdere Köprü Barajı Derivasyon Tüneli'nin kapağının patlamasının ardından sularak kapılarak kaybolan 10 işçiyi bulmak için bu sabah yeniden çalışmalara başlayan arama kurtarma ekipleri, bir işçinin cesedine ulaştı.

Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), sualtı polisi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, dün akşam havanın kararması nedeniyle ara verdikleri arama kurtarma çalışmalarına, bu sabah güneşin doğmasıyla Göksu Nehri'nde yeniden başladı.

Aramalar sonucunda, nehrin yaklaşık 5 kilometre ilerisinde, kayıp olduğu bildirilen 10 kişiden Eyüp Altıntaş isimli işçinin cesedine ulaşıldı. Cenaze, ambulansla Kozan Devlet Hastanesine götürüldü.

Bu arada arama kurtarma çalışmalarını nehir boyunca izleyen işçilerin aileleri ve yakınlarının meraklı ve endişeli bekleyişleri sürüyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler