Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Başbakan Erdoğan'dan kritik ABD kararı!

Başbakan Erdoğan'dan kritik ABD kararı!

Başbakan Erdoğan'dan kritik ABD kararı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2161 Beğen : 0

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi'yle ilgili çalışmalar ve program yoğunluğu nedeniyle BM Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye yapacağı ziyareti iptal etti.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ziyareti iptal edildi.

Ziyaretin iptal edilmesine sebep olarak 30 Eylül'deki Ak Parti kongresi için Başbakan Erdoğan'ın yapacağı yoğun çalışmalar gösterildi.

Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Başbakan, AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi'yle ilgili çalışmalar ve program yoğunluğu nedeniyle ABD ziyaretini iptal etmiş bulunmaktadır" denildi.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda Türkiye'yi Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun temsil edeceği açıklandı.

Başbakan Erdoğan'ın daha önce beş gün süreceği belirtilen ziyareti, 30 Eylül'de yapılacak AK Parti Olağan Büyük Kongresi sebebiyle üç güne indirilmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler