Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem BDP ilçe binası alev alev!

BDP ilçe binası alev alev!

BDP ilçe binası alev alev!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2354 Beğen : 0

Gaziantep'te 4'ü çocuk 9 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı patlamanın ardından, BDP Şehit Kamil İlçe Başkanlığına düzenlenen saldırı anları cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Ramazan bayramının ikinci günü meydana gelen olaylarda ilk olarak 19.38'de Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü bir araç infilak ettirilmişti. 9 vatandaşın hayatını kaybettiği 66 kişinin de yaralandığı saldırının ardından öfkeye kapılan Gaziantepliler sokaklara dökülerek saldırıyı protesto etmişlerdi.

Sinirlerin gerildiği dakikalarda, hızını alamayan bir grup ise BDP'nin Şehit Kamil İlçe Binasına saldırmıştı. Saldırıda kepenkleri kırıp binayı ateşe veren grup, balkona ise Türk bayrağı asmıştı. Cep telefonları tarafından da saniye saniye kaydedilen görüntülerde, etrafta toplanan kalabalık binayı ateşe veriyor.

Olayın ardından çevrede önlemlerini üst seviyeye çıkartan güvenlik güçlerinin teyakkuz hali devam ediyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler