Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem BM’den tarihi açıklama!

BM’den tarihi açıklama!

BM’den tarihi açıklama!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2300 Beğen : 0

Abbas ile Ban, ”Gazze’de Filistinlilerin durumu, çocukların, kadınların ve yaşlıların öldürülmesi, İsrail’in saldırıları sebebiyle altyapının çökmesi” konularını görüşmek üzere bir araya geldi.

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Ban Ki-mun’dan İsrail’in Gazze saldırısını durdurması yönünde çaba göstermesini talep etti.
Şiddet olaylarının sona ermesi için iki devletli çözümün ve bunun için müzakerelerin başlatılması gerektiğinin altını çizen Ban Ki-mun, ” Filistin devleti kurulmasının vakti geldi” ifadelerini kullandı. Abbas ile Gazze’ye acil yardım gönderilmesi konusunu masaya yatırdıklarını belirten Ban, İsrail’e Gazze saldırılarını durdurması çağrısında bulundu.
Ban Ki-mun’un da ablukanın kaldırılması ve Gazze’de zor durumda olan ailelere acil insani yardım yapılması için çalıştığını belirten Abbas, görüşmede İsrail’in Batı Şeria ve Kudüs’teki ihlallerini BM Genel Sekreteri ile paylaştığını söyledi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler