Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Bombalı araç böyle geldi

Bombalı araç böyle geldi

Bombalı araç böyle geldi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2071 Beğen : 0

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınlarında gerçekleşen patlama öncesi, olay yerinden geçen bir çekici ve üzerinde bulunan otomobil güvenlik kamerasınca görüntülendi.

BUNUN ADI
ALÇAKLIK!

Korutürk Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin kamera görüntüsünde bir çekicinin, taşıdığı otomobille Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne doğru gittiği görülüyor. Bir süre sonra aynı güzergahta bulunan ve ilçe emniyet müdürlüğünden sonraki noktada başka bir iş yerindeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde ise çekicinin, üzerinde otomobil olmadan bölgeden ayrıldığı görülüyor. Söz konusu aracın ayrılmasından bir kaç dakika sonra ise patlama meydana geliyor. Olay yeri yakınlarındaki ilk güvenlik kamerasında patlamanın ardından elektriğin kesildiği ve sokaktaki vatandaşlarda hareketlilik yaşandığı görülüyor.

Patlamaya neden olan aracın olay yerine çekiciyle getirildiği bildirilmişti.

Saldırıda kullanılan otomobil Sakarya'da çalınmış

Saldırıda kullanılan otomobilin Sakarya'dan çalındığı tespit edildi. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde adının açıklanmayan bir işadamına ait olan 54 EA 926 plakalı 2011 model aracın Karaçam Köyü'nden 11 Nisan 2012 tarihinde çalındığı öğrenildi. Aracın çalındığı günden itibaren bulunamadığı ve bombanın patlatıldığı sırada otomobilin üzerinde 34 YNU 86 plakalı olduğu belirlend



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler