Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Cami de var haremlik-selamlık havuz da

Cami de var haremlik-selamlık havuz da

Cami de var haremlik-selamlık havuz da
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2384 Beğen : 0

Metrekare fiyatı 10 bin lira olan lüks sitede daire tipindeki konutlar 1.8 ile 6 milyon lira arasında satılıyor. İnşaat sektörünün yoğun şekilde yapılaşmaya gittiği İstanbul'da bazı ultra lüks projeler de kendini göstermeye başladı.

Bu projelerin en önemlilerinden biri Şehrizar Konutları adıyla Boğaz hattında, Üsküdar Burhaniye Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kendine ait camisi, haremlik ve selamlık havuz gibi özellikleri olan proje, yüksek güvenlik gibi unsurlarıyla dikkat çekiyor.

Yetkililerden aldığımız bilgilere göre iş, spor ve siyaset dünyasından önemli isimler siteden ev almış ya da almayı planlıyor.

Bununla birlikte yabancı bankaların gayrimenkul fonları da siteyle ilgileniyor. Bu fonların hedefinin özellikle Körfez Bölgesi'nden Türkiye'ye aileleriyle gelen emir ve kral düzeyindeki misafirlere bu konutları kiralamak olduğu belirtiliyor.

6 MİLYON LİRA'YA KADAR EV VAR

Toplam 38 blok ve 208 dairenin bulunduğu sitede metrekare fiyatları da 10 bin lira seviyesinde yer alıyor. Bu tip sitelerde alışık olduğumuz villa tipi yapılardan çok apartman tipi dairelerin bulunduğu projede, büyüklükleri 180 ile 600 metrekare arasında yer alan konutlar bulunuyor. Metrekare fiyatı baz alındığında ise bu konutların bedeli 1.8 milyon lira ile 6 milyon lira arasında değişiyor.

Emlak GYO ile Gap İnşaat ortaklığıyla gelir paylaşım modeliyle inşa edilen sitenin proje bedeli ise yaklaşık 450 milyon lira.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler