Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Camide kurşunlar konuştu: 1 ölü, 5 yaralı

Camide kurşunlar konuştu: 1 ölü, 5 yaralı

Camide kurşunlar konuştu: 1 ölü, 5 yaralı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2387 Beğen : 0

Olay ilçe merkezine 12 kilometre mesafedeki Beydeğirmeni Köyü’nde meydana geldi. Köylüler cuma namazı için camiye gitti. Cuma namazı başlamadan önce camide Ümit K. ile daha önce aralarında alacak verecek meselesi bulunan Bayram Yıldırım arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında tabancasını çıkaran Ümit K., camide bulunan Bayram Yıldırım’a doğru ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlar Bayram Yıldırım ile çevresinde bulunan Şemsettin Yıldırım, Bahattin Keskin, Fatih Öztürk, Halit Akyol ve Veysel Ertürk’e isabet etti.

Yaralılardan durumu ağır olan Bayram Yıldırım, ambulansla kaldırıldığı Suşehri Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Diğer yaralılardan Şemsettin Yıldırım, Bahattin Keskin, Fatih Öztürk ve Halit Akyol ilk müdahalelelerin ardından ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek tedaviye alındı. Ayağından yaralanan Veysel Ertürk’ün ise Suşehri’de tedavisinin sürdüğü belirtildi. Haberin duyulmasıyla birlikte ölen ve yaralıların da yakınları hastaneye akın etti. Olay sonrasında camiden kaçan saldırgan Ümit K. silahıyla birlikte jandarma ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler