Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Çankaya Köşkü'nde 3'lü zirve

Çankaya Köşkü'nde 3'lü zirve

Çankaya Köşkü'nde 3'lü zirve
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2434 Beğen : 0

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül dün akşam hasta yatağından kalkarak Çankaya Köşkü’nde “Terör Zirvesi” düzenledi. Gül’ün Başbakan Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile gerçekleştirdiği görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

1 saat gecikmeli başladı

Suriye’deki gelişmeler ve Gaziantep’teki bombalı saldırı başta olmak üzere, terör ağırlıklı gündemden oluşan görüşme dün akşam saat 19.00 için planlanmasına karşın 1 saat gecikmeli başladı. 19.30’da tedavisinin sürdüğü Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nden ayrılan Gül, toplantıya kulağındaki rahatsızlık nedeniyle hasta yatağından kalkarak katıldı. Görüşme için Orgeneral Özel saat 19.50’de Çankaya Köşkü’ne gelirken, Erdoğan’da saat 20.05’te Köşk’e giriş yaptı. 2 saat süren görüşme sırasında Gül, Erdoğan ve Özel’in birlikte yemek yediği de öğrenildi.

Uzman kontrolünde

Görüşmenin içeriğine ilişkin bir açıklama yapılmazken, Gül, saat 22.20 sıralarında tedavisi için yeniden hastaneye gitti. Gül’ü burada Ankara Valisi Alaadin Yüksel ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer karşıladı. Gül, Türkiye’nin önde gelen Kulak Burun Boğaz uzmanlarının kontrolünden geçti. Heyette Prof. Dr. Bülent Sözeri, Prof. Dr. Şefik Hoşal, Prof. Dr. Levent Sennaroğlu ve Prof. Dr. Metin Önerci gibi isimlerin bulunduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Gül’ün ilaç tedavisiyle testlerinin devam edeceği belirtildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler