Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Canlı yayında Atatürk kavgası

Canlı yayında Atatürk kavgası

Canlı yayında Atatürk kavgası
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2630 Beğen : 0

Haber 7 Yazarı Esra Elönü ve modacı Cemil İpekçi'nin Habertürk 'te yayınlanan Kime Göre Neye Göre programında 30 Ağustos Zafer Bayramı ve diğer milli bayramların yasaklanması ile ilgili konuşmaları birden hararetli bir tartışmaya dönüştü.

Esra Elönü'nün 'Benim için bu bayramlar bir şey ifade etmiyor' demesine Cemil İpekçi tepki gösterdi. İpekçi, "Şimdiye kadar sen konuştun ben dinledim şimdi sen dinle" diyerek başladığı konuşmasında Esra Elönü'yü topa tuttu. İpekçi, Amerika 'da Abraham Lincoln'ün heykelleri var. Ne olursa olsun her toplumun bir kurtarıcısı var. Atatürk ister kabul edin ister etmeyin bu ülke için önemli Atatürk olmasa sen burada böyle konuşabilir miydin? Saygı göstermek zorundasın" deyince Esra Elönü söze girdi.

BEN O ATATÜRK 'Ü SEVMİYORUM


Atatürk ile karşı karşıya getirilmekten hoşlanmadığını ve bunun sadece başörtülü olduğu için kendisinin önüne getirildiğini söyleyen Elönü, "Sadece başörtülü olduğum için bu konu önüme getiriliyor. Evet ben Atatürkçüyüm diyerek bir sürü haksızlık yapanların Atatürk 'ünü sevmiyorum. Ben bizi kurtaran savaşçı Atatürk 'ü seviyorum. Ayrıca ben sevmek zorunda da değilim" dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler