Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Çin, bu dehşet olayı konuşuyor

Çin, bu dehşet olayı konuşuyor

Çin, bu dehşet olayı konuşuyor
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2497 Beğen : 0

Kung fu filmleri ile tanınan Çinli oyuncu Bai Jing, rollerinden daha karmaşık bir hikâyeyi arkasında bırakarak evinde ölü bulundu.

Çin'in başkenti Pekin'de yaşayan 29 yaşındaki güzel oyuncu, 44 yaşındaki eşi Zhou Chenghai tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Chenghai, eşini öldürdükten sonra intihar etti. Jing'in ölüm nedeni hakkında en önemli iddia şu: Zhou Chenghai, Jing'den önce başka bir kadınla evliydi ve bu ilişkiden çocuğu vardı. Haberi yeni öğrenen Bai Jing, boşanmak istedi. Teklifi duyan kocası cinnet getirdi. Bu söylenti, evli kadınların dörtte birinin aile içi şiddete maruz kaldığı Çin'in "sıradan" bir koca cinneti olarak görülüyor. Çin basınında çıkan ikinci iddia ise şöyle: Zengin kocasından tazminatla boşanmak isteyen Jing, eşini ayartması için para ile hayat kadını tuttu. Ancak kocası durumu fark etti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler