Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Damadın Düğün Günü Sır Ölümü

Damadın Düğün Günü Sır Ölümü

Damadın Düğün Günü Sır Ölümü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2393 Beğen : 0

Manisa 'nın Turgutlu İlçesi'nde, kına gecesinde eğlenip düğün günü ortadan kaybolan vergi memuru 33 yaşındaki Fatih Arslan'ın, Salihli İlçesi'ndeki Demirköprü Barajı'nda cesedi bulundu.

Vücudunda silah izi ya da yaraya raslanmayan Arslan'ın ayakkabılarının kıyıda bulunduğu belirtildi. Cesedi otopsiye gönderilen Arslan'ın sır ölümü, yakınları ve evleneceği Türkçe öğretmeni Öznur Taşkın'ı yasa boğdu.

Turgutlu Vergi Dairesi'nde görevli vergi memuru Fatih Arslan, geçen perşembe günü nişanlısı Öznur Taşkın'ın Yılmazlar Mahallesi Leylak Sokak'taki evinin önünde düzenlenen kına gecesine katıldı. Geç saatlere kadar yakınlarıyla eğlenen Fatih Arslan ve Öznur Taşkın, bir gün sonraki düğüne hazırlanmaya başladı.

Dün sabah saatlerinde, evleneceği Öznur Taşkın'ı evinden alan Fatih Arslan, iddiaya göre kuaföre bıraktıktan sonra ortadan kayboldu. Yakınlarının aramalarına rağmen Arslan bulunamayınca düğün iptal edildi ve durum polisle jandarmaya bildirildi. Düğün günü kaybolan damadın bulunması için çalışma başlatılırken, bugün sabah saatlerinde Salihli İlçesi'ndeki Demirköprü Barajı'nda, 45 TZ 307 plakalı otomobili görenler jandarmayı aradı.

ÖNCE OTOMOBİLİ, SONRA CESEDİ BULUNDU

Baraja gelen jandarma, otomobilin Turgutlu 'da hakkında kayıp başvurusu yapılan Fatih Arslan'a ait olduğunu belirledi ve hemen çevrede arama çalışması başlattı. Bu sırada, kıyının yakınındaki dolgu kayalarında bir çift ayakkabı bulan jandarma, Su Altı ve Su Üstü Arama ekiplerini bölgeye çağırdı. Baraj göletindeki aramada, kıyıdan yaklaşık 10 metre uzaklıkta ve 4.5 metre derinlikte talihsiz damadın cesedine ulaşıldı. Ceset Sudan çıkartılıp otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

AİLESİ VE NİŞANLISI ŞOKTA

Olay yerindeki ilk incelemede, Arslan'ın vücudunda dayak ya da silah yarasının bulunmadığı bildirildi. Yüzmeyi bilmediği belirtilen Arslan'ın, ayakkabılarını da kıyıda bırakıp suya girmesi intihar şüphesini akıllara getirdi. Ancak Arslan'ın intihar etmesi için bir nedeni olmadığını ifade eden yakınları, olayın şokunu yaşıyor. Arslan'ın ölüm haberini alan gelin Öznur Taşkın sinir krizi geçirdi. Genç kız gözyaşlarına boğuldu. Jandarma, Arslan'ın ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler