Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem El Aksa İmamından Suriye Muhalefetine Tepki

El Aksa İmamından Suriye Muhalefetine Tepki

El Aksa İmamından Suriye Muhalefetine Tepki
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2568 Beğen : 0

Mescid-i Aksa imam ve vaizlerinden Şeyh Selahaddin Ebu Arefe, Suriyeli devrimciklerin 7 Ekim 2011'de düzenledikleri gösterilerde attığı "Ulusal Konsey, Bizi Temsil Ediyor" şeklindeki sloganlara tepki göstererek, "Ulusal Konsey, Amerika'nın rızası olmadan bir tek adım dahi atamaz. Konsey, Suriyeli mücahidleri nasıl temsil eder?" dedi.

Şeyh Selahaddin, Mescid-i Aksa'da verdiği sohbetinde "Suriye'deki rejimin Golan sınırını koruduğunu söylüyorlar. Yani Suriye'deki rejim devrilirse, yerine gelecek rejim cihad ilan edecek ve İsrail'i yok edecek. Ben şimdiden söyleyeyim. Suriye Ulusal Konseyi, Amerika'nın rızası olmadan bir tek adım dahi atamaz. Şuandaki rejimden daha da hızlı bir şekilde efendilerine koşacaktır" şeklinde konuştu.

Şeyh Selahaddin, Suriyeli devrimcilerin 7 Ekim 2011'de düzenledikleri gösterilerde "Ulusal Konsey Bizi Temsil Ediyor" şeklinde slogan atmalarına ve Cuma'yı "Ulusal Konsey Bizi Temsil Ediyor Cuması" şeklinde adlandırmalarına tepki gösterdi.

Allah'ın yardımının Ulusal Konsey'deki kişiler aracılığıyla gelmeyeceğini vurgulayan Şeyh Selahaddin "Şam ehli mücahitleri diyor ki "Ulusal Konsey bizi temsil ediyor." Ulusal Konsey de kim? Nasıl oluyor da Şamlı mücahidleri Ulusal Konsey temsil ediyor? Nerede Ulusal Konsey? Fransa'da.. Galyun.. Suhery el Atassi adlı bir kız .. Ülkesini bırakıp giden, açılıp saçılan kızlar mı bize Allah'ın yardımı ve zaferini getirecek?" diye sordu.

Hamalı Şeyh Adnan Arur'un NATO'yla ilgili açıklamalarına dikkat çeken Şeyh Selahaddin, batının sadece kendi çıkarlarını muhafaza altına almak için Suriye'ye müdahale edeceğini belirtti. Şeyh Selahaddin "Şeyh Arur, NATO'ya diyor ki :Libya'yı bombaladığınız gibi bizim ülkemizi de bombalayın! Bizden kaç kişinin öldüğü sizi ilgilendirmiyor. Bizi vurun. Çünkü biz, dinimizi biliyoruz. Yani dinimiz diyor ki: Eğer, Haçlıların Şam'ı ele geçirmesi gerekiyorsa, Haçlılar Şam'ı vurabilir.

Şeyh Arur'un bildiği bu din, Hz. Muhammed'in dini değil. Ebubekr'in, Ömer'in, Osman'ın ve Ali'nin de dini değil. Bu, cahillerin dinidir. Şeyh Arur, NATO'yu temize çıkarıyor. NATO, akıllı bombalar kullanıyormuş. Rabbunallah! "Trablus'ta sadece 7 bina zarar gördü. Binaların yanındaki komşularında ise hiçbir zarar yok" diyor. Hayret doğrusu... Bizimle kafa mı buluyor bunlar.. 7 füze kullanıldı ve sadece 7 bina yıkıldı .. Elhamdulillah.. Şeyh Arur, diyor ki: Libya'nın aynısını istiyoruz."

isra haber



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler