Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Eşinin cinsel organına elektrik verdi!

Eşinin cinsel organına elektrik verdi!

Eşinin cinsel organına elektrik verdi!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2637 Beğen : 0

Ankara Barosu tarafıondan 15 ay önce hayata geçirilen 'Gelincik Projesi' kapsamında 15 bin kadın irtibat bürosuna gelerek ve telefonla "imdat' diyerek yardım istedi. Erkeklerin şiddette sınır tanımadığı gelen telefonlar ve ihbarlar bir kez daha ortaya çıktı. Gelincik Projesine başvurarak eşlerine boşanma davası açan kadınların hikayelerinden örnekler:

EŞE ELEKTİRİK

Güneydoğu'da cezaevinden çıktıktan sonra 6 yıllık eşinden elektrik alamadığını iddia eden M.D. yatağa bağladığı eşinin cinsel organına düşük voltajlı elektrik bağlayarak elektrik almaya çalıştı. Uzun süre devam eden bu işkenceye dayanamayan A.D. imdat için gelincikten yardım istedi. A.D. eşine açtığı boşanma davası halen devam ediyor.

UÇURUMA 5 YIL CEZA

Bir yıl önce bodyguard'lık yapan K.B.'ye aşık olan A.B. kına gecesi başlayan şiddet hiç bitmedi. Bodrum katta kiraladığı evden eşinin sokağa çıkmasını yasakladı. Eşi tarafından İmrahor Vadisi'nde uçurumdan ayaklarından tutularak atılmak istenen A.B. dakikalarca uçurmada sallandı. Acılan dava ile K.B. eşinden boşanırken Sincan Asliye Ceza Mahkemesi A.B.'ye 5 yıl 5 ay hapis cezası verdi.

İKİ KIZI KURTARDILAR

Babaları tarafından 3 yıl tecavüze uğrayan 10 ve 14 yaşındaki iki kız çocuğu annelerinin gelincik bürosunu aramasıyla son buldu. Karşı çıktığı için burnunu ve dişlerini kırdığı eşi tarafından şikayet edilen baba S.M. tutuklu olarak yargılanmasına Ankara adliyesinden halen devam ediliyor. Çocuklar ise devlet korumasına alındı.

DAYAK İÇİN ÖZEL COP

Kültür Bakanlığında çalışan B.C.20 yıllık eşini daha rahat dövmek için özel olarak sanayide plastik ve tahtadan cop yaptırdı. 3 çocuk annesi L.C. arayarak istediği yardım sonrası eşinden kurtarıldı ve sığınma evine yerleştirildi. L.C. boşanma davası açarken çocuklarıyla birlikte devlet koruması altında.

BİR JİLET ÇİZİĞİ

Eşinden sürekli şiddet uygulayan A.K. her defasında eşinin vücuduna bir jilet izi bırakıyor. 6 yıldır şiddet gören Y.K.'nın vücudu jilet iziyle dolarken imdat çağrısına gelincik avukatları tarafından kurtarıldı. Eşine açtığı dava halen devam ediyor



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler