Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Filmin arkasında Netanyahu var

Filmin arkasında Netanyahu var

Filmin arkasında Netanyahu var
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2137 Beğen : 0

Ebu Şerif yaptığı açıklamada, Netanyahu’nun, Amerika’da
yaşayan zengin Yahudilere filmin finanse edilmesi konusunda talimat verdiğini öne sürdü.

Protesto gösterilerine yol açan filmin senaryo yazarı ve yönetmeni olduğu iddia edilen ”Sam Bacile” takma adını kullanan kişinin, Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde emlak işleriyle uğraştığını ve zengin Yahudilerle irtibat halinde olduğunu ileri süren Ebu Şerif, ”Amerika ve İsrail arasında İran’a düzenlenecek saldırı ile ilgili bir anlaşmazlık var. Filmin bir kısmının video paylaşım sitelerinde yayımlanması da ABD Başkanı Barack Obama’ya yapılan baskının bir göstergesidir. Aynı zamanda bu filmle, batıdaki Hristiyanlarla doğudaki Müslümanların arasında çatışma ortamı yaratılması hedefleniyor” dedi.

Filmin 6 ay önce çekildiğini, yayınlanma zamanını da Binyamin Netanyahu’nun belirlediğini savunan Bessam Ebu Şerif, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu’nu (FBI) da filmin finansörlerini bulmak için soruşturma başlatmaya
çağırdı.

PAKİSTAN'DA BİR KİŞİ ÖLDÜ

Pakistan’da Hz. Muhammed’e hakaret içeren filmi protesto gösterisinde bir kişi yaşamını yitirdi.

Polis, ülkenin kuzeybatısındaki Hayber Pakhtunkhva eyaletinin Yukarı Dir bölgesinde polis ve göstericiler arasında çıkan çatışmada bir kişinin öldüğünü, 2 kişinin yaralandığını belirtti.

800 kadar göstericinin bölgedeki bir karakolu ateşe verdiği bildirildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler