Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Flaş!.. ABD Büyükelçiliği'ne baskın!

Flaş!.. ABD Büyükelçiliği'ne baskın!

Flaş!.. ABD Büyükelçiliği'ne baskın!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2430 Beğen : 0


Başkent Sana'da toplanan bir grup ABD Büyükelçiliği'ne saldırdı. Göstericilerin büyükelçiliğin bahçesinde olduğu ancak ofislerin bulunduğu binaya girmediği belirtildi.

Göstericiler büyükelçiliği basmadan önce, elçiliğin dış duvarındaki tabelayı söktü ve lastik yaktı. Bahçeye giren göstericiler ABD bayrağını indirerek yaktı.

Polisin büyükelçilik binasının önünde toplanan göstericileri dağıtmak için ateş açtığı belirtildi.

Yemen, El Kaide'nin en aktif kollarından birine ev sahipliği yapıyor. Sana hükümeti terörle mücadelede ABD'yle çok yakın çalışıyor. Hükümet Salı günü El Kaide'nin ikinci adamının ABD'nin düzenlediği bir hava saldırısında öldürüldüğünü bildirmişti.

MISIR VE LİBYA'DA KAN AKTI

Mısır'da ise protestolar üçüncü gününe girdi. Dün geceden bu yana yaşanan olaylarda 10'dan fazlası polis olmak üzere 30 kişi yaralandı.

Libya'da da Salı gecesi başlayan gösterilerin saldırıya dönüşmesi sonucu aralarında ABD Büyükelçisi Chris Stevens'ın da bulunduğu dört kişi hayatını kaybetti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler