Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Güle güle Meral Okay

Güle güle Meral Okay

Güle güle Meral Okay
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2371 Beğen : 0

Okay, Bebek Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Yoğun katılım nedeniyle Bebek'te trafik de kilitlendi. Okay'ı son yolculuğuna uğurlayan isimler arasında Sezen Aksu, Meral Okay'ın kuzeni Atilla Saral, Yonca Evcimik, Muhteşem Yüzyıl ekibi, Özcan Deniz, Çiğdem Anad, Cem Özer, Hülya Avşar, Oktay Kaynarca, Emel Sayın, Işın Karaca, Meltem Cumbul, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tolga Karel, Özgü Namal, Nükhet Duru, Meryem Uzerli, Yönetmen ve Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Adnan Polat, Celal Doğan, Mustafa Sarıgül, Mahsun Kırmızıgül, Nur Aysan, Engin Akyürek, Vahide Altan Gördüm, Adnan Şenses, İrem Sak ve Bahar Korçan yer aldı.

MERAL OKAY'IN KUZENİ ATİLLA SARAL ANLATTI
Bebek Camii'nde konuşan Atilla Saral Meral Okay'ın son gecesini şu sözlerle anlattı; "Son zamanlarında ayağa kalkacağım demişti. Çok neşeliydi, her şey yolundaydı. Son gecesi babası da yanına gelmişti. Babasını da gördü ve sabahında aramızdan ayrıldı."

SEZEN AKSU'NUN GÖZYAŞLARI
Okay'ı son yolculuğuna uğurlayan isimler arasındaSezen Aksu da vardı. Törende çok bitkin görünen Aksu ayakta da güçlükle durabildi



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler