Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İğrenç adam 2 kızına da tecavüz etmiş!

İğrenç adam 2 kızına da tecavüz etmiş!

İğrenç adam 2 kızına da tecavüz etmiş!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 1 Okunma : 4852 Beğen : 0

Edirne'deki tecavüz skandalı 14 yaşındaki E.K.'nin önceki gün Devlet Hastanesi'nde muayene olmak için gittiği psikologa yaşadıklarını anlatmasıyla ortaya çıktı. Psikoloğun polise haber vermesinin ardından ifadesi alınani E.K., babasının 9 yaşından bu yana kendisine tecavüzde bulunduğunu söyledi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen E.K.'nin kızlık zarında yırtıklar olduğu belirlendi. Şikayet üzerine ekmek fırınında çalışan F.K., gözaltına alındı. Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde ifadesi alınan F.K. suçlamayı kabul etmedi.

Savcılıkta ifade veren E.K., korktuğu için babasının cinsel saldırılarını kimseye anlatamadığını belirterek şikayetçi oldu.

EŞİNE DE TECAVÜZ ETMİŞ

Savcılıkta ifadesi alınan S.K. ise eşi F.K.'nın kendisine, hatta E.K.'nin dışında evlenen diğer kızı A.G.'ye de tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. S.K. ifadesinde, "Eşim bana da tecavüz ediyordu. Hatta zorla fiili livatada bulunuyordu. E.K.'den büyük evlenen bir kızım daha var. Ona da çocuk yaşlarda tecavüz etmiş. Bana anlattığında eşimin ailesine söyledim, ama bana tepki gösterdiler" dedi.

TUTUKLANDI

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen tecavüz şüphelisi F.K. ise iddiaları kabul etmedi. F.K., nöbetçi mahkemece 'cinsel saldırı' suçundan tutuklanarak Edirne Cezaevine konuldu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorumlar 1

  • Muharrem Kayan

    Muharrem Kayan

    böylelerini asacaksın

    Cevapla

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler