Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İnanılmaz İntihar!

İnanılmaz İntihar!

İnanılmaz İntihar!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2236 Beğen : 0

Bursa'da evinden ayrıldıktan sonra bir gece otelde konaklayan 31 yaşındaki Özcan Yıldıztekin, yakınlarına cep telefonuyla "İçimdeki şeytanı çıkarmak istedim ancak başarılı olamadım şimdi çıkaracağım" diyerek mesaj gönderdikten sonra bindiği taksinin arka koltuğunda bıçağı kalbine saplayarak hayatına son verdi.

Merkez Osmangazi ilçesi Hamitler mahallesinde oturan, evli ve iki çocuk babası Özcan Yıldıztekin, 2 gün önce kimseye bir şey söylemeden evinden ayrıldı. Yakınlarının aramalarına rağmen bulunamayan ve cep telefonuna ulaşılamayan Özcan Yıldıztekin, dün saat 02:00'de Santral Garaj mahallesinde bulunan bir otele gelerek şehir dışından geldiğini belirtip bir oda kiraladı.

Dün saat 09:45'te oda ücretini ödeyip otelin önünden taksiye binen Özcan Yıldıztekin, sürücüye Bağlarbaşı mahallesine gideceğini söyledi. Taksinin arka koltuğuna oturan Özcan Yıldıztekin iddiaya göre Bağlarbaşı Kavşağı trafik ışıklarına geldiğinde yanındaki ekmek bıçağını çıkarıp kalbine sapladı.

Dikiz aynasından Yıldıztekin'in kalbine bıçağı sapladığını gören taksi sürücüsü, yol üzerinde bulunan bir tıp merkezine giderek yardım istedi. Durumu ağır olan Yıldıztekin, ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Özcan Yıldıztekin kurtarılamadı.

Polis tarafından yürütülen soruşturma sonucu şizofren hastası olduğu belirlenen Özcan Yıldıztekin'in, kalbine bıçak saplamadan 5 dakika önce "İçimdeki şeytanı çıkarmak istedim ancak başarılı olamadım şimdi çıkaracağım" yazılı mesaj çektiği tespit edildi.

Ayrıca Yıldıztekin'in ceket cebinde de "Hakkınızı helal edin, çocuklarımı benim yerime öpün, beni artık öldü bilin, evden kaçmayı çözüm zannettim ama ailesizliğe ancak iki gün dayanabildim, bunalımdan kurtulamadım, şeytana dur diyemedim, içimdeki şeytanı çıkardığım zaman huzura ereceğim, herkesi çok ama çok seviyorum" yazılı not bulundu.

Cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Özcan Yıldıztekin'in ölümüyle ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı'nca başlatılan soruşturma sürüyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler