Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İngilizler intikam baskınına hazır

İngilizler intikam baskınına hazır

İngilizler intikam baskınına hazır
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2116 Beğen : 0

İngiliz Daily Star, Türkiye’nin, F-4 uçağının Suriye tarafından düşürülmesinin ardından bir “intikam” baskını gerçekleştirmesi olasılığının karşısında İngiliz savaş uçaklarının Türkiye’ye destek için hazır beklentildiğini iddia etti.

Türkiye’nin, F-4 uçağının Suriye tarafından düşürülmesi ardından bir “intikam” baskını gerçekleştirmesi olasılığı karşısında İngiliz savaş uçaklarının Türkiye’ye destek için hazır beklentildiği öne sürüldü.

İNTİKAM BEKLEYİŞİ

İngiltere'de yayımlanan Daily Star, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün “gereken her şeyin yapılacağı” açıklamasına dikkat çekerek “Türkiye’nin savaş uçaklarından birinin düşürülmesi ardından intikam sözü vermesinden sonra İngiliz savaş uçakları, Suriye’ye bir saldırı düzenlemek için hazır bekliyor” diye yazdı.

Haberde böylece, Türkiye tarafından Suriye’ye karşı bir operasyon gerçekleştirilmesi halinde İngiliz savaş uçaklarının NATO müttefikini destek amacıyla Suriye’ye yönelik bir hava baskınında yer alabilecekleri vurgulandı.

TÜRKİYE VURURSA...

Türkiye ve Suriye'nin bir zamanlar "müttefik" olduklarını, ancak Türkiye'nin artık Suriye’nin “zalim rejimini" en çok eleştirenlerden biri haline geldiğine dikkat çeken gazete şu yorumu da yaptı:

“Eğer Türkiye kuvvete başvurarak misilleme yapmaya karar verirse İngiltere ve ABD dahil, başka NATO güçleri, onları desteklemesi ve Suriye’ye saldırıya katılması yönünde baskı altına girer.”



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler