Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İnsan olan bunu yapmaz!

İnsan olan bunu yapmaz!

İnsan olan bunu yapmaz!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2298 Beğen : 0

KAYSERİ’de bir süre önce boğularak öldürülmüş halde bulunan yeni doğmuş erkek bebek cesedinin, üniversiteli iki gencin ilişkisinden dünyaya geldiği, bebeği baba 20 yaşındaki U.Ç.Ü.’nün boğarak öldürdüğü iddia edildi. Baba U.Ç.Ü. ve anne C.C.B. yakalanarak adliyeye götürüldü.

Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Mehmet Timuçin caddesi üzerindeki çöp konteynerinde geçen 7 Eylül günü, Talas Belediyesi Çöp Transfer ve Toplama İstasyonunda işçi olarak çalışan E.K., bir poşet içinde yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi buldu. Yapılan otopside bebeğin boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. Polisin yaptığı soruşturma acı gerçeği ortaya çıkardı.

İddiaya göre Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi U.Ç.Ü. ile Gıda Mühendisliği 3’üncü sınıf öğrencisi C.C.B. Talas Mevlana Mahallesi'nde aynı evde yaşamaya başladı. Genç sevgililerden C.C.B. bir süre önce hamile olduğunun farkına vardı. Kürtaj yaptırmak için geç kaldıklarını öğrenen çift, bebeğin doğmasını bekledi. C.C.B.’nin doğum sancılarının başlamasıyla U.Ç.Ü, kız arkadaşına evde doğum yaptırdı. Baba U.Ç.Ü, iddiaya göre daha sonra yenidoğan erkek bebeği boğarak öldürdü ve bir poşete koyarak çöp konteynerine attı.

Polis ekiplerinin soruşturması sonucu yakalanan üniversiteli sevgililer, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği’ndeki sorgularında suçu itiraf etti. U.Ç.Ü. ve C.C.B. ifadeleri alındıktan sonra adliyeye götürüldü. Polis eşliğinde adliyeye giren U.Ç.Ü. ve C.C.B’nin oldukça sakin oldukları gözlendi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler