Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İstanbul'da silahlı çatışma!

İstanbul'da silahlı çatışma!

İstanbul'da silahlı çatışma!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2511 Beğen : 0

Sultangazi'de çatışma sonrası yakalanan biri kadın 2 kişinin, Gaziosmanpaşa 'da bir polisin şehit olduğu saldırının şüphelileri olduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre uygulama yapan polis ekipleri şüphelendikleri bir taksiyi durdurmak istedi. Taksideki biri kadın 2 kişi, polise ateş açınca çatışma çıktı. Çatışmada 2 şüpheli yaralı olarak yakalandı. Yaralılar şüpheliler, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadının hastaneye sokulurken slogan atması dikkat çekti.

Yaralı olarak yakalanan şüphelilerin, yaklaşık 2 ay önce Gaziosmanpaşa'da bir polisin şehit edildiği saldırıya karıştığı belirtilen kişiler olduğu ifade ediliyor. Çatışmanın yaşandığı yerde kurşun izlerinin bulunduğu 2 araç çevresinde polis inceleme yapıyor. Polis, olay yerinde şüphelendiği bir kişiyi de gözaltına aldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler