Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Kana doymadılar: 4 şehit, 6 yaralı

Kana doymadılar: 4 şehit, 6 yaralı

Kana doymadılar: 4 şehit, 6 yaralı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2261 Beğen : 0

Hakkari Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Bağlar köyü Zorgeçit bölgesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı. Yaralı askerler Hakkari Askeri Hastanesi'ne kaldırılırken, bölgede yaşanan patlamaların ardından PKK'lilerle sıcak temas sağlandığı ve operasyonların sürdüğü öğrenildi.

Saldırının ardından, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e başsağlığı mesajı gönderdi.

Tabura havan toplu saldırı

Öte yandan Şemdinli'de İran sınırı yakınlarında olan Tekeli Jandarma Taburu’na bugün öğle saatlerinde saldırı düzenlendi. Havan topları ile yapıldığı belirtilen saldırıda can kaybının olmadığı belirtilirken, saldırıya askerlerin de anında karşılık verdiği belirtildi. Saldırının ardından kaçan PKK’liler için bölgede yoğun bir operasyon başlatıldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler