Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Kuzene eş değiştirme partisinde tecavüz

Kuzene eş değiştirme partisinde tecavüz

Kuzene eş değiştirme partisinde tecavüz
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 3541 Beğen : 0
İstanbul’da, M.Ö. ile onun eşi S.Ö.’nün davetiyle gittiği gece kulübünde içeceğine uyuşturucu madde konulduğunu öne süren K.N., Ataşehir’deki bir sitede her ikisi tarafından tecavüze maruz kaldığını iddia etti ve polise başvurdu.
Soruşturma başlatan savcılık, M.Ö. ile eşi S.Ö. hakkında, “cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, uyuşturucu bulundurma ve tehdit” suçlarından dava açtı.
M.Ö. için 25 yıla, S.Ö. için de 24 yıla kadar hapis cezası istendi. İlk duruşmada tutuksuz yargılanan sanıklar, uyuşturucuyu kendilerine K.N.’nin verdiğini iddia etti. M.Ö., teyzesinin kızının bir yıldır kendisi ile ilişkide bulunduğunu da ileri sürdü.
K.N. ifadesinde, “Akrabam olduğu için gece kulübüne gitmekte sakınca görmedim. Alımlı bir kadın olduğum için beni de bu çirkin grup olaylarının içine çekmeye çalıştılar.
Uyuşturucu verdikleri için Ataşehir’deki siteye nasıl gittiğimi bile bilmiyorum. Kendime geldiğimde perişan haldeydim. Yaptığım araştırmada kuzenimin ‘swinger’ denilen biri olduğunu, evinde grup seks partileri verdiğini öğrendim” dedi.
Habertürk


Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler