Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Midelerinde 3 kilo kokainle yakalandılar

Midelerinde 3 kilo kokainle yakalandılar

Midelerinde 3 kilo kokainle yakalandılar
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2273 Beğen : 0

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Peru'dan İstanbul'a gelen ve uyuşturucu kuryeliği yaptığı öğrenilen Peru uyruklu Tobias H.T. ile aynı ülke vatandaşı Carmen H.B.V. adlı kadını Atatürk Havalimanı'nda yakaladı.

Valizlerinde ve üst aramalarında uyuşturucu bulunamayınca midelerinin röntgeni çekilen Peru uyrukluların, prezervatif içinde sıvı kokain yuttukları tespit edildi. Tobias H.T'nin midesinden 1 kilo 573 gram, Carmen H.B.V'den ise 1 kilo 610 gram kokain doğal yollarla çıkarıldı.

İstanbul'dan aktarma yaparak Mısır'a gidecekleri öğrenilen uyuşturucu kuryelerinden Carmen H.B.V'nin ifadesinde, kan kanseri olduğunu söylediği ve tedavisi için gerekli olan parayı bulmak amacıyla kuryelik yaptığını ileri sürdüğü bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandıktan sonra Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Peru uyruklular, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler