Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Öztürk: Benim bir misyonum var

Öztürk: Benim bir misyonum var

Öztürk: Benim bir misyonum var
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2398 Beğen : 0

Daha önce midesindeki kist nedeniyle ameliyat geçiren ilahiyatçı Prof. Yaşar Nuri Öztürk, Show Tv’deki “Saba Tümer’le Bugün”deki programında kemoterapi tedavisinde son döneme geldiğini söyledi.Tedavisinin 9 Nisan’da biteceğini belirten Prof. Öztürk, “Doktorlarım yatmamı söylüyor. Tedavi nedeniyle ağır mide ilaçları alıyorum. İlaçlar yüzünden alt kattan üst kata çıkmakta zorlanıyorum ama yatmayacağım. Benim görevlerim var. Son ana kadar görevlerimi yapacağım” dedi.

Benim bir misyonum var

2 saat 45 dakika süren programda Yaşar Nuri Öztürk “Nietzsche’nin bir sözü var diyor ki ‘Ben eserim için yaşıyorum’. Bu söz benim için çok geçerlidir. Tarihin bana yüklediği bir misyon var. Kozmik planların bana yüklediği bir misyon var. O planların kontrolü altında bir misyondur. Ben bunu yerine getireceğim. Taa sahibi ‘Bana görevin bitti gel’ deyinceye kadar. Ben ameliyat masasında söyledim ‘geldim’ dedim. Herhalde bitti. ‘Hayır bitmedi’ dediler. Bu bir tecrübe. Bu senin için yaşanmış tecrübe, bir ‘experience vecu’ olacak ve işine devam edeceksin’ dediler ve ben devam ediyorum.”

Bazı sorular karşısında sinirlenmesi üzerine Saba Tümer, Prof. Öztürk’ün kemoterapi gördüğünü kusuruna bakılmamasını rica etti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler