Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem PKK hamile kadını böyle katletti!

PKK hamile kadını böyle katletti!

PKK hamile kadını böyle katletti!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2509 Beğen : 0

Terör örgütüne yeni katılan bir kadın militan, hamile kalınca önce topluluk içinde aşağılandı, ardından da karnındaki çocuğuyla birlikte infaz edildi. Vahşet militanların telsiz konuşmalarına da yansıdı.

Türkiye'de kadına yönelik şiddet ve töre cinayetleri tartışılırken, terör örgütü PKK'da, boyutun infaz noktasına geldiği ortaya çıktı. Terör örgütü mensupları arasındaki telsiz konuşmaları korkunç bir gerçeği de açığa çıkardı. Terör örgütünün örgüte yeni katılan bir kadın teröristi hamile kaldığı gerekçesiyle karnındaki bebeğiyle birlikte öldürdüğü belirtildi.

Daha önce iç çekişmeler nedeniyle Kandil'de öldürülen 8 kadın terörist için "çığ altında kaldılar" açıklaması yapılmıştı.

Kadınlara yönelik infazlara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Kuzey Irak'ta bulunan Metina Kampı'nda örgüte yeni katılan Rozerin adlı terörist hamile kaldığı gerekçesiyle öldürüldü.

ÖNCE TEŞHİR ETTİ SONRA İNFAZ

Metina Kampı sorumlusu Rezzan kod adlı teröristin talimatıyla ölüm emri infaz edilen teröristin karnındaki bebekle öldürülmesi olayı telsiz konuşmalarına da yansıdı. İddiaya göre örgüte yeni katılan Rozerin, kendisiyle aynı dönemde örgüte katılan bir başka teröristle duygusal ilişki yaşadı. Rozerin'in aynı zamanda kamp sorumlusuyla da duygusal ilişki yaşadığı ileri sürüldü. Rezzan'ın, sevgilisinin bir başka teröristten hamile olduğunu öğrenmesi üzerine, adeta töre cinayetlerine benzer birşekilde öncelikle tüm teröristlerin toplandığı iştimada onları teşhir ettiği ve ardından da darp ettiği ifade edildi. Daha önce her türlü ayrıcalığın tanındığı Rozerin, karnındaki bebek ve sevgilisiyle birlikte öldürüldü. İnfaz sonrası yaşanan gelişmeler PKK'nın telsiz konuşmalarına da yansıdı.

İKİSİ DE ÖLDÜ

- X ERKEK: Nerdesiniz?

- Y ERKEK: Rozerin'le ilgili ..... gittik.

- X ERKEK: Sorun var mı?

- Y ERKEK: İkisi de ölmüştür. Dijvar çevrime çıkmadı?

- X ERKEK: Çıkmadı. Alacak mısınız bunları?

- Y ERKEK: Gelecekler.

2.GÖRÜŞME

- X ERKEK: Haber verin Rozerin'le .... ilgili. Tamamdır, sorun yok.

- Z ERKEK: Ölmüştür?

- X ERKEK: Sorun yok ölmüştür.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler