Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Plajda kadınları isyan ettiren karar

Plajda kadınları isyan ettiren karar

Plajda kadınları isyan ettiren karar
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2369 Beğen : 0

Dün gece bazı kişiler tahta paravana '2102 model utanç duvarı' yazısı yazarken, semt sakinleri 500'ü bulan imzalı dilekçeyi Valilik ve Belediyeye vereceklerini belirtti. Bu arada kadınlara özel plajın yanına taş dökülerek oluşturulan mendireğin de akıntıyı kesmesi nedeniyle deniz yosunları ve çöplerin plaj olarak kullanılacak yerde toplandığı ve çevreye ağır koku yaydığı da görüldü.

Ereğli sakinleri, ahşap paravanların yol tarafına siyah boya ile büyük harflerde '2012 model utanç duvarı' yazısı ile karşılaştı. Burada toplanan ve tahta paravanın evlerinin deniz görüşünü engellediğini belirten semt sakinleri, çevrede yaptıkları araştırmalarda kimsenin belediyeden böyle bir talepte bulunmadığını, hangi mantıkla bunun yapıldığını anlayamadıklarını söyledi. Kadınlar, "Bu ahşap paravan ile denize girecekler evlerdeki vatandaşlardan mı, yokta evlerdeki vatandaşlar denize girenlerden mi korunmuş oluyor anlayamadık. Bu paravan ayrıca denizden gelen esintiyi de kesti" diyerek paravanın kaldırılmasını istedi.

Habertürk'ün haberine göre; birçok yurttaş buna 'Tesettür plajı' derken, aynı yerde tesettürlü birçok ailenin de oturduğunu, onların hep birlikte denize girdiklerini ve onların da bu yapıya karşı çıktıklarını savundu.

Bu arada Bayrama kadar tamamlanacağı ve hizmete alınacağı, kumsalına duşlar da yerleştirilen kadınlara özel plajın yan taraflarının da kapatılacağı ve burada denize girenleri karadaki ve evlerdeki kişilerin göremeyeceği belirtildi.

Plajın sol tarafında dev kayalar dökülerek oluşturulan yaklaşık 50 metre uzunluğundaki mendireğin ise atkıntıyı kestiğinden, denizde akıntıyla sürüklenen yosun ve diğer atıkların burada toplandığı, çevreye de ağır koku yaydığı gözlendi



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler