Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Şanlıurfa'da şüpheli araç alarmı

Şanlıurfa'da şüpheli araç alarmı

Şanlıurfa'da şüpheli araç alarmı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2059 Beğen : 0

İhbar üzerine kentin tüm giriş ve çıkışlarında uygulama noktası oluşturuldu, çelik yelekli polisler tüm araçları didik didik aradı.

Gaziantep'te bomba yüklü aracın patlamasının ardından, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'nden yapılan telsiz anonsunda, sürücüsü belli olmayan 27 SP 813 plakalı bir aracın Kahramanmaraş'ta jandarma uygulamasından kaçarak, izini kaybettiği ve bu aracın Şanlıurfa'ya gelebileceği yönünde anons yapıldı. Polisi alarma geçiren anons üzerine kenttin bütün giriş ve çıkışlarda arama noktası oluşturuldu.

Söz konusu plakanın üç farklı markadaki araca takılı olabileceği belirtilen anonsta ayrıca terör olaylarında kullanılmak üzere bomba yüklü olabileceği uyarısı da yapıldı. Telsizde yapılan anonsta görüldüğü takdirde aracın dikkatli şekilde takip edilip hemen haber merkezine bulunduğu yerin bildirilmesi istendi.

RESMİ ARAÇLARDA KONTROL EDİLDİ

Anonsla birlikte alarma geçen polis, Şanlıurfa'nın tüm giriş ve çıkış noktalarında uygulama başlattı. Şüpheli görülen ve içi kalabalık olan tüm araçlar uygulama noktasında didik didik arandı. Polis şüpheli araç uygulamasında görevli resmi araçları da incelemesi dikkat çekti. Kent merkezinde de kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partilere ait binalarla, halkın yoğun olduğu yerlerde güvenlik tedbirleri artırıldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler