Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Savaş İsrail karşıtı direnişi hedefliyor

Savaş İsrail karşıtı direnişi hedefliyor

Savaş İsrail karşıtı direnişi hedefliyor
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2480 Beğen : 0

Şam'da İran Dışişleri Bakanı Ali Ekber Salihi ile görüşen Esad, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Suriye 'nin krizin çözümü için gerçekleştirilen tüm girişimlerin önünü açtığını ve desteklediğini ve krizin çözümündeki anahtarın “iyi niyet” olduğunu söyledi.

Suriye 'nin resmi ajansı SANA'da yayımlanan açıklamada Esad, Suriye 'de süren savaşın sadece kendi yönetimlerine karşı olmadığını, bunun “ İsrail karşıtı direniş eksenine” yönelik bir saldırı olduğunu ifade etti.

Suriye 'nin egemenliğine ve halkın özgür kararına saygı gösterilmesi gerektiğini ifade eden Esad, dış müdahalenin reddedildiğini belirtti.

Suriye Temas Grubu'nun Mısır 'daki toplantısıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Esad, “Krizin çözümü için iyi niyetli girişimlere her zaman kapımız açık bu da bunun bir göstergesi” diye konuştu.

İran Dışişleri Bakanı Salihi ise Tahran'ın Suriye 'ye olan desteğini bir kez daha yineleyerek, “ Tahran, Suriye 'ye sınırsız desteğini sürdürecektir” ifadesini kullandı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler