Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Seher, artık Selim ve çok mutlu

Seher, artık Selim ve çok mutlu

Seher, artık Selim ve çok mutlu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 3060 Beğen : 0

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde oturan 29 yaşındaki Seher Yılmaz, geçirdiği bir dizi cinsiyet değişikliği ameliyatının ardından Selim adını aldı ve mavi nüfus cüzdanı çıkarttı. Selim Yılmaz, bu arada gönlünü kaptırdığı 31 yaşındaki Feride Üner ile davullu zurnalı düğünle evlendi.
Şerife ve Mustafa Yılmaz çiftinin kızı olarak dünyaya gelen Seher Yılmaz, geçen yıllar içerisinde kendisini bir erkek gibi hissetmeye ve davranmaya başladı. Cinsiyet değiştirmeyle ilgili olarak araştırmalar yapan Seher, iki yıl önce kararını verip Ankara’da bıçak altına yattı. Bir dizi ameliyatın ardından cinsiyetini diğiştirdi, Selim adını aldı ve kendisine mavi nüfus cüzdanı çıkarttı.
Selim Yılmaz, bu arada gönlünü kaptırdığı Feride Üner ile evlenmeye karar verdi. Düğün öncesi arkadaşları tarafından damat tıraşı yapılan ve yerel geleneklerin bir kısmı uygulanarak başından aşağı bira dökülen Selim Yılmaz, davul eşliğinde oynadı.

“Çocuğuma saygılıyız”
Damadın annesi Şerife Yılmaz, “Çocuğumuzun düşüncelerine her zaman saygılıyız ve daima onun arkasındayız” dedi.
İki yıllık yüksekokul mezunu olan ve şoförlük yapan Selim Yılmaz, düğün için hiçbir masraftan kaçınmadı. Yılmaz “Feride’yi çok seviyorum. Onunla evlendiğim için çok şanslıyım. Çok zor bir işi başardım. Çok mutluyum” diye konuştu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler