Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Suriye Diz Çökmeyecek

Suriye Diz Çökmeyecek

Suriye Diz Çökmeyecek
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2137 Beğen : 0

Suriye Komünist Partisi Merkez Komitesi adına yapılan açıklamada "İsrail saldırganlığı ulusal kararlılığımızı sarsamayacak" denirken, saldırıların asıl amacının yönetime karşı savaşan muhaliflere destek vermek olduğu belirtildi.

"Siyonist düşmanın canice saldırıları açıkça göstermiştir ki her tür silahlı çete; dünya çetelerinin, emperyalistlerin, Siyonistlerin ve işbirlikçileri körfez şeyhlikleri ve NATO üyesi Türkiye'nin isteklerini gerçekleştiren canavar sürüsüdür" ifadesine yer verilen açıklama şöyle devam etti:

"Geçmiş deneyimler, Suriye halkının köklü bir yurtsever geleneğe sahip olduğunu ve emperyalist saldırganlık karşısında bir araya geliğini göstermiştir.

Emperyalistler ve onların işbirlikçileriyle uzlaşmayı kabul etmiyoruz. Emperyalist arzuları yerine getirmeye çalışan vatan düşmanları ile diyalogu kabul etmiyoruz.

Bu büyük ulusal mücadelede, halkımız, sözde yenilmez emperyalist savaş makinesine karşı savaşan Vietnam halkı, Irak halkı, Lübnan ulusal direnişi gibi, onca acıya ve büyük kayıplara rağmen kararlılığını koruyacaktır.

Başı dik ölmek diz çökerek yaşamaktan daha iyidir ve Suriye halkı öyle bir halktır. Biz şunu söylüyoruz: vatanımızda ve dünyamızdaki özgür insanlarla bu savaşı birlikte kazanacağız. Suriye diz çökmeyecek."



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler