Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Tunceli'de polise kalp krizi geçirten olaylar

Tunceli'de polise kalp krizi geçirten olaylar

Tunceli'de polise kalp krizi geçirten olaylar
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2213 Beğen : 0

Tunceli'de 1 Mayıs kutlamaları için miting alanına giren giren bazı gruplarla polis arasında arbede yaşandı. Polis göstericilere gaz bombasıyla müdahale etti. Olaylar sırasında bir polis kalp krizi geçirdi 3 polis taşla yaralandı.

Moğoltay Mahallesi Okullar Caddesi'ndeki Tunceli Devlet Hastanes i önünde toplanan bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu üyeleri, ''Emek, Barış, Eşitlik, Özgürlü k ve Adalet İçin 1 Mayıs'' yazılı pankart açarak, Cumhuriyet Caddesi üzerinden Kışla Meydanı'na kadar yürüdü.

Tunceli Emniyet Müdürlüğü ise arama noktalarına ''İşçinin Kardeşiyiz, Emekçinin Kendisiyiz Tunceli Polisi'' yazılı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan afişler astı. Kışla Meydanı'ndaki arama noktasına ulaşan gruplara, burada polis ekipleri tarafından karanfil dağıtıldı.

ARAMA NOKTASINDA ORTALIK KARIŞTI

Grupların arama noktasından geçtiği sırada polis ile bir grup arasında arbede yaşandı. Çıkan arbede sonrası alandaki bazı kişiler tarafından taş atılması sonucu polis, grubu dağıtmak için biber gazı kullandı.

Aralarında Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, polisle göstericiler arasına girerek, olayları önlemeye çalıştı. Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz'ın polis ekiplerini geri çekmesi sonucu grup taşkınlık yapmaktan vazgeçti.

POLİS KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Arbedede bir sivil polis aracının camları da atılan taşlar sonucu kırıldı. Arbede sırasında 1 polis memuru kalp krizi geçirirken, 2 polis memuru da atılan taşlar sonucu yaralandı. Polis memurları arkadaşlarının yardımıyla, biber gazından etkilenen 4 kişi ise ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İŞTE O VİDEO;



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler