Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem UEFA' dan Federasyona şok cevap!..

UEFA' dan Federasyona şok cevap!..

UEFA' dan Federasyona şok cevap!..
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2080 Beğen : 0

UEFA, Türkiye ile ilgili kararını vermek için Federasyonun şike cezası kararlarını beklediklerini bildirdi.Bu aşamada Türkiye Futbol Federasyonu'na hiçbir öneri ve teklif götürmediklerini bildiren UEFA yetkilisi, "Biz sizin aldığınız kararı bekliyoruz.Bu kararın UEFA normlarına uygun olup olmadığını inceleyeceğiz.O inceleme sonucunda ülkeniz için bir karar vereceğiz" dedi.
UEFA'dan gelen bu cevap Yıldırım Demirören'i şoka soktu.
Her fırsatta UEFA'yı ikna ettiğini ve alacağı kararlarla sorunu çözeceğini belirten Demirören'in UEFA nezlinde hiçbir esneme sağlayamadığı belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karar sadece kendisini bağlar. Ancak alınan karar, UEFA'nın kurallarına uymazsa bunun mutlaka bedeli olur.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun önceki gün aldığı tarihi kararların yankısı sürerken, futbolseverlerin kafasında "Bu işe UEFA ne diyecek?" sorusu belirdi. Fotomaç, tüm Türkiye'nin cevabını merak ettiği bu sorunun yanıtını almak için UEFA yetkilileriyle temasa geçti ve 58. maddede yapılan değişikliğin nasıl karşılandığını sordu. Fotomaç'a açık yüreklilikle yanıt veren UEFA Medya Masası yetkilileri şu çarpıcı açıklamaları yaptı:

'FEDERASYONA BiR ÖNERiDE BULUNMAYIZ'
"Türk Futbol Federasyonu'nun aldığı her türlü lokal karar, kendilerinin sorumluluğundadır. UEFA'nın bu konuyla ilgili TFF'ye öneride bulunması söz konusu değildir. UEFA, federasyonların aldığı kararlarda kesinlikle yaptırım gücü kullanmaz. Fakat alınan kararlar eğer UEFA'nın kurallarına uymazsa, bunun mutlaka bir bedeli olur. UEFA, kendi kurallarını çiğnenmesine hiçbir şekilde göz yummaz. Tüm ülke federasyonları buna göre davranmalıdır. TFF'nin almış olduğu karar en kısa zamanda UEFA tarafından değerlendirilecek ve sonuç hem yazılı olarak TFF'ye iletilecek hem de uefa.com sitesinden açıklanacaktır."



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler