Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Utandıran kadına 3 baba adayı çıktı

Utandıran kadına 3 baba adayı çıktı

Utandıran kadına 3 baba adayı çıktı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2293 Beğen : 0

Kaldırımda doğum yapan kadın, bebeği olduğu yerde bırakıp kaçtı. Bugün yargı önüne çıkarılan kadının polisteki ifadesinde, mahallede üç kişiyle birlikte olduğunu açıkladı.

Anne ve beraberindekiler, yerdeki çocuğa aldırış etmeden olay yerinden uzaklaşırken, talihsiz yavrunun yardımına çevredekiler yetişiyor.

17 yaşındaki N.A., annesi ve babası emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bağcılar Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan bebeğin ise aile istemediği için Çocuk Esirgeme Kurumu’na verileceği belirtildi

Kanal D'de yayınlanan görüntülerde bir anne, çocuğunu kaldırımda yürürken düşürüyor.
Habere göre İstanbul Mahmutbey'de sokakta beraberindeki iki kişiyle birlikte yürüyen genç kadın, kaldırımda doğum yapıyor. Görüntülerden iddia edilen doğum net olarak anlaşılamasa da düşen bebek açık ve net biçimde görülebiliyor.

1.20120607140035.jpg

ARKASINA BAKMADAN KAÇIYOR!

Bağcılar’da, kaldırım üzerinde doğurduğu çocuğu bırakıp giden kız ile annesi ve babası emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bağcılar Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan bebeğin ise aile istemediği için Çocuk Esirgeme Kurumu’na verileceği belirtildi.

SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI


Bağcılar’da, polikliniğe giderken kaldırımda doğuran 17 yaşındaki N.A. ile annesi F.A. ve babası Ö.A.’nın emniyetteki sorgusu tamamlandı. Şahıslar bugün Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. N.A. ve ailesi, basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını cevapsız bıraktı.

ÜÇ KİŞİYLE BİRLİKTE OLMUŞ

N.A.’nın Bağcılar Çocuk Büro Amirliği’nde verdiği ifadede, mahallede M.A., M.Ç., ve M.A., isimli 3 kişi ile birlikte olduğunu söylediği belirtildi. M.A.’nın hapiste, M.Ç.’nin askerde olduğu M.A.’nın ise arandığı öğrenildi.

AİLE BEBEĞİ İSTEMEDİ

Bu arada, Bağcılar Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan bebeğin kız olduğu, aile istemediği için tedavisinin ardından Çocuk Esirgeme Kurumu’na verileceği belirtildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler