Hıristiyan Haber

23 Eylül 'de Kıyamet Kopacak !

23 Eylül 'de Kıyamet Kopacak !
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 1601 Beğen : 0

Bir gezegenin Dünya ile çarpışacağına inandıklarını belirten numeroglar için dünyanın 23 Eylül 2017’de sona ereceğini iddia ediyorlar.

Hristiyan nümerolog David Meade’e göre, Luka 21: 25-26’daki ayetler, son güneş tutulması ve Harvey Kasırgası gibi son olayların kıyamet işaretleri olduğunun delili olduğuna dikkat çekti.

23 Eylül, Mısır’daki Giza piramitlerindeki “Tarih İşareti” nin yanı sıra İncil’den alınan kodlarla da belirlenen bir tarih olduğunu kanısındalar.

İngiliz gazetesi The Sun’a göre; Meade, kuşkusuz şüpheci bir mercek altında bakılan teorisini, 23 Eylül’de üzerine volkanik patlamalar, tsunamiler ve depremlere neden olarak Dünya’dan geçeceğine inanılan Nibiru adıyla bilinen Planet X olarak adlandırılan bir gezegen üzerine kurdu.

NASA defalarca Planet X’in bir aldatmaca olduğunu söylese de Vahiy 12: 1-2, Cennete Gönderiliş’in ve aynı zamanda Hristiyan teorisyenler tarafından yoğun şekilde bahsedilen İsa Mesih’in ikinci gelişinin başlangıcı olarak görülüyor.

Express’e göre, yazar Jonathan Sarfati, son bin yılda aynı gezegen rastlantısının dört kez gerçekleştiğini yazdı. Sarfati, “Herhangi bir astrolojide (veya onun Hristiyan uyarlamalarında) her zaman olduğu gibi, kişi arzulanan sonuca uyan yıldızları seçer.” Şeklinde bir açıklama yaptı ve 23 Eylül tarihinin İncille ilgili bir kehanet için önemli bir tarih olduğunu önerecek hiçbir şey olmadığını ve Hristiyanların bu kadar sansasyonel iddialara kapılma konusunda dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.(Fox32chicago)



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler