Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Hafta İçi Restoran, Pazar Günleri Kilise

Hafta İçi Restoran, Pazar Günleri Kilise

Hafta İçi Restoran, Pazar Günleri Kilise
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 1209 Beğen : 0

Chick-fil-A Restoran zinciri, kendilerine ait bir kilise binası olmayan Hristiyanlara ibadet günlerinde ev sahipliği yapacak. Çalışanların dinlenebilmeleri ve Tanrı’ya ibadet edebilmeleri için Pazar günleri çalışmıyor.

Amerika Virginia’daki Chick-fil-A restoran zincirinin sahibi bir istisna yaparak ibadet ettikleri kiliseyi kaybeden Hristiyan topluluğunun Pazar ibadetleri için restoranını kullanmasına izin verdi. White Oak Community Kilisesi üyeleri Pazar ibadetlerini yerine getirebilmek için Econo Lodge Oteli’nin yakınında bulunan balo salonunda toplanıyorlardı. Fakat geçtiğimiz haftalarda söz konusu salon Hristiyanların kullanımına kapatıldı.

Kilise üyeleri Facebook üzerinden, “Bir Pazar günü her zamanki gibi balo salonuna geldiğimizde mekanı kilitli bulduk. Mekanın ticari amaçlar için kullanımına öncelik verildi. Böylece Kilisemizi kaybettik” açıklamasında bulundular. Kilise üyelerinden biri Chick-fil-A çalışanlarından biriydi, bu yüzden restoran sahibiyle mekanın Pazar günleri ibadet için kullanılabilmesi için konuştu, restoran sahibi de söz konusu teklifi fazla düşünmeden kabul etti.

Kilise, Chick-fil-A’nın mekanını daha iyi bir çözüm bulana kadar kullanmaya devam edecek.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler